Despre noi

Producator si inportator de renume in industria alimentara, cu un impact pozitiv pe piata romaneasca,
Grupul de firme AROMA OPTIM se ocupa in special cu fabricarea si distribuirea de produse alimentare de inalt nivel, de inalta calitate in conformitate cu normele Uniunii Europene.
Cu o experienta vasta in domeniu dar si profesionalism, asiguram producerea si distribuirea de arome si concentrate alimentare pentru fabricarea sucurilor, dulciurilor (acadele, dropsuri, vata de zahar, etc.)
Pentru piata de bauturi racoritoare (sucuri carbogazoase, sucuri reci, sucuri cu fulgi de gheata) oferim o gama larga de arome. Concentratul cu indulcitor inclus, ambalat in bidoana de 3 litri se foloseste la obtinerea a 110 litri de suc. Aromele cu colorant inclus din gama PACR sau PAE au o putere de 1:1000 litri si 0,5-1:1000. Incepand cu anul 2015, producem concentratul OPTIM in gama Optim, Optim+ si Optim forte. Este singurul produs de acest gen fabricat in Romania. O punga de Concentrat OPTIM se foloseste la producerea a 10 litri de suc cu gheata si are un pret competitiv.De asemenea producem pudra baza cu indulcitor inclus pentru sucuri cu fulgi de gheata.
In sprijinul clientilor nostri venim cu Oferta OPTIM COMPLECT care include concentratul si consumabile pentru 40 pahare de suc. 

 

Trimiteţi-ne o cerere pentru a contracta serviciile noastre prin pagina de contact.